Lustrum XXIII

/Lustrum XXIII
Lustrum XXIII 2021-03-15T18:26:43+00:00

Geachte Leden,

Nog minder dan twee weken en dan is het zover, de audiotocht door Wageningen, met verhalen van o.a. Herman O. de Rode, Jelle Hingst en Hans Frijters. Daarnaast zal er ook GRATIS lunch af te halen zijn bij de kroeg. Hiervoor moet je wel even je voorkeur doorgeven via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJq-GfjU3cSnJ3UKejMZqo4o2CiZAT86VTcfVhRQsqw9WlJg/viewform. Doe dit wel VOOR 18 MAART! 

Helaas moet ik ook een minder feestelijke mededeling doen. Vanwege de huidige maatregelen hebben wij ervoor moeten kiezen om de bonte avond van 23 maart uit te stellen. We zullen het u zo snel mogelijk laten horen als de nieuwe datum voor de Bonte Avond bekend is.

In de verachting vele Leden van een lekkere lunch en mooie verhalen te kunnen voorzien,

Verblijf ik,

Jette Breedijk

Namens de 23e lustrum commissie Der W.S.T.V. ‘Pierrot et Colombine’


Geachte Leden,

Zoals u waarschijnlijk al ter ore is gekomen komt het 23e Lustrum der W.S.T.V. ‘Erop Af’ steeds dichter bij. Het lustrum zal op 23 maart aanstaande beginnen met de bonte avond. Dit evenement wordt samen met de Muzico online georganiseerd. De bonte avond zal plaatsvinden door middel van een livestream en de act’s kunnen in de vorm van een filmpje bij ons ingeleverd worden. Alle door u ingestuurde filmpjes zullen ludiek aan elkaar geborduurd worden door het duo Amarins & Naam Vergeten. De meest originele en beste act zal tevens door een jury uitgekozen worden en een mooie prijs ontvangen, ook de beste sjongst-act zal een prijs mogen ontvangen. Voor de bonte avond kunt u zich opgeven via deze link. Op 27 maart vindt de, tot nu toe, geheime activiteit plaats. Dit is een audiotocht door Wageningen! De wandeling zal lopen langs memorabele Tooneel plekken met ingesproken verhalen van vele W.S.T.V.’ers, met o.a. Herman O. de Roode, Jelle Hingst en Hans Freijters. Ook zal er voor GRATIS lunch gezorgd worden. Wil u ook een gratis lunchpakket ophalen bij de kroeg? Dat kan door het invullen van deze link.

In de verwachting vele bekende gezichten voorbij zien te komen op 23 en 27 maart,

Verblijf ik,

Jette Breedijk

Voorzitter der 23e lustrum commissie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geachte Leden,

Zoals u misschien al wel vernomen heeft bestaat onze prachtige vereniging dit jaar alweer 115 jaar! Uiteraard moet dit gevierd worden, maar dan wel binnen de huidige corona restricties. Een deel van onze activiteiten zal daarom verplaatst worden naar een tijd waarvan we verwachten er weer meer mogelijk zal zijn. Wij vinden dit net zo jammer als u, maar niet getreurd! Twee van onze activiteiten zullen wel doorgang vinden op een corona-veilige manier. De LuCo van het 23e Lustrum der WSTV

“Pierrot et Colombine” biedt u hieronder het aangepaste programma aan. De bonte avond zal binnen de veilige muren van uw eigen huis mee te maken zijn, echter voor de Geheime Activiteit dient u wel naar Wageningen te komen. Hierover later meer!

Wilt u nou op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het lustrum? Houdt dan de WSTV-gezichtsboekpagina, de Instagram en de WSTV-groep van de kroegapplicatie in de gaten

In de verwachting u ondanks deze rare tijd toch warm te krijgen voor het lustrum,

Verblijf ik,

Jette Breedijk

Namens de 23e lustrum commissie Der W.S.T.V. ‘Pierrot et Colombine’