Reserveren 2024-04-23T14:14:12+00:00

Reserveren ‘Schot in de Roos’

Met trots presenteren wij u het galastuk:

‘Schot in de Roos’!

Onze nieuwe lichting heeft weer hard gerepeteerd om een prachtig stuk voor u neer te zetten!

Dit jaar zal er een zogenaamde ‘whodunnit’ gespeeld worden, een genre dat beter bekend staat als een moordspel of cluedo. Samen met de rechercheur moet u erachter zien te komen wie de dader is.

Kom het stuk bewonderen en test of u de dader kunt ontmaskeren! Kaartjes zijn te koop via onderstaande link, of kijk op instagram in onze bio/story. Wij willen jullie in ieder geval alvast heel veel plezier wensen met dit fantastische toneelstuk en dan zien we jullie daar! Tot dan!

Reserveren:

https://app.clubcollect.com/forms/nl/clubcollect-wstv/galastuk-schot-in-de-roos 

Reserveren Hoogtevrees

Ook dit jaar heeft de WSTV weer een Diësstuk klaar staan! Dit jaar spelen we:

Hoogtevrees!

Een schrijver die een heel bijzonder verhaal beschrijft aan de hand van de personages op het toneel. Een stuk waar gedurende het stuk misschien wel meer aan de hand blijkt dan voorheen gedacht. Verder geven we nog niets prijs en moet je het stuk zelf komen bewonderen!

Je kan kaartjes reserveren met de volgende link:

https://app.clubcollect.com/forms/nl/clubcollect-wstv/hoogtevrees 

LET OP!!! Het schema is aangepast en woensdag 27 maart is er nog maar een opvoering, om 21:00

Reserveren Belle en de Big

Voor onze jaarlijkse muzikaal brengen wij altijd een parodische versie van een oud en bekend verhaal, zij het een sprookje, mythe of een ander verhaaltje. Ook dit jaar houden we ons in dit thema, en met trots presenteren wij u onze versie van het alombekende Disneysprookje: Belle en de Big! Kijk mee naar onze studentenvisie van het klassieke verhaal! Villa 1B is overgenomen door een verschikkelijke vloek. Onze Praeses is veranderd in een verschikkelijk beest, namelijk een big! Alleen als hij verliefd wordt op een meisje, en zij op hem, dan wordt de vloek verbroken. Zou hij op tijd zijn geliefde kunnen vinden? En wat vindt de rest van de studenten van Wageningen er eigenlijk van, dat zo een monster rondloopt in het grote gebouw van Villa 1B?

Reserveren kan via de volgende link:

https://app.clubcollect.com/forms/nl/clubcollect-wstv/